101 POPULÆRE FESTSANGER
- ferdig skrevet - FOR BRYLLUP, KONFIRMASJON, DÅP OG ENHVER FESTLIG ANLEDNING!
120 PERFEKTE TALER
- ferdig skrevet til deg - FOR ENHVER HØYTIDLIG OG FESTLIG ANLEDNING!
HANDELSIMPORT- GUIDEN
- Start eget import- og postordre-firma!

- BLI RIK - Tjen STORE PENGER fra ditt eget hjem på EGEN IMPORT fra Hong Kong, Taiwan og øvrige Asia! - UTEN Å INVESTERE mye egenkapital! - PÅ DIN FRITID eller heltid! - MOTTA GRATIS VAREPRØVER!!
PRIVATIMPORT-GUIDEN - For bil, mc og båt
- Hvordan TJENE TI-TUSENER på TRYGG OG FORENKLET EGENIMPORT - for eget bruk eller for meget lønnsomt videresalg!
JOBB HJEMMEFRA - Tjen ti-tusener ekstra!
- BLI DIN EGEN SJEF! 190 GODE FORRETNINGSIDÈER FRA HJEMMET - fritid eller heltid!
POSTORDREGUIDEN U.S.A.
HANDLE "ALT" INNEN HOBBY OG FRITID - ENKELT OG RIMELIG
- pr. postordre - DIREKTE fra mer enn 200 amerikanske postordrefirmaer !!
BLI RIK, TJEN PENGER
- Håndbok for OPPSTART EGET FIRMA!
KUNSTEN Å FLØRTE
- HVORDAN BLI EN FLØRTINGENS MESTER, - både til hverdag og fest!
De beste flørte- og sjekke-triksene, - SOM VIRKER HVER GANG!
101 PERFEKTE BREV
- ferdig skrevet - FOR ENHVER ANLEDNING!
KORTLEK

Man klipper over et spillkort, og fordeler den ene halvparten på bordet ( -ene ) med skiftevis rød og sort. Damene trekker deretter rødt og herrene sort fra hver sin " hatt ". Gjestene skal så selv finne deres annen halvdel på bordet. Max. 52 gjester.

ASKEPOTT

Man ber alle damene om å ta en av deres sko/støvler av, og putter disse ned i en plastsekk. Deretter går verten rundt til alle mennene og ber dem om å fiske en av skoene opp ifra posen. Deretter skal herrene gå rundt og finne deres "Askepott" som så blir deres borddame.

Tilbake til 101 POPULÆRE FESTSANGER - www.taler.no

Tilbake til 120 PERFEKTE TALER - www.taler.no

BALLONGER OG DARTPILER LEK

Ta det antallet ballonger som det er antall damer i selskapet. Skriv en lapp til hver dame, med et herrenavn på. Ta 1 ballong og en navneseddel og legg inne i ballongen og blås opp, og bind en knute. Dette gjøres med alle ballongene. Bordkort skal lages til mennene, og disse plasseres på bordet. Alle ballongene legges i en kasse/bøtte eller lignende . Så gjelder det om å gjøre FOR DAMENE å treffe en ballong med en dartpil. Når man treffer faller navnelappen ut, og man kan lese på seddelen hvem ens bordpartner er.

ORDSPRÅK

Skriv et ordspråk på 2 stykker papir. På det ene stykket papir skriver man starten på et ordspråk (f.eks. Man skal ikke gå over elven - ) På det andre stykket papir skriver man slutten (- efter vand). Andre ordspråk : Man skal ikke selge skinnet ..... før bjørnen er skutt. Finn på flere selv. Den ene halvdel deles ut til kvinnerne og den andre til mennene.

BARNEFOTO

I invitasjonen ber man gjestene fremsende et barnefoto av seg selv. Ved festen skal gjestene så finne sin borddame/-herre ved å kikke på det barnefoto man har fått utlevert. Dette skaper mange gode miner, og får gjestene blandet godt sammen.

KUNSTIGE ROSER

Kjøp noen kunstige roser..(antall = damer det skal være med) Skriv damenes navn på et stykke lite papir.som settes fast på stilken. Plasser roserne i en oase dekket med sølvpapir. La så herrene etter tur trekke en rose opp, ..og finne deres bord -dame ved å avlevere rosen til henne..

Tilbake til 101 POPULÆRE FESTSANGER - www.taler.no

Tilbake til 120 PERFEKTE TALER - www.taler.no

SKRUER OG MUTTERE

Man trenger maskinskruer og muttere i forskjellige dimensjoner. Damene får mutterne (dem med hullet), og herrene får skruene eller boltene. Man finner sin bord-dame/-herre ved å finne de størrelser som passer sammen.

TRE GARN GJENNOM NØKKELHULL

Trekk forskjellige farger av garn igjennom ett nøkkelhull. Samme antall garnfarger som det er gjester til. Pikene på den ene siden og guttene på den andre. Man skal så finne ut av, hvem som har fått tak i samme farge/garn. Gir en meget morsom tumult, spesielt hvis det er et stort selskap.

LYKKE TIL MED EN FESTLIG BORDSETNING!


FESTEN ER REDDET!
- 101 MORSOMME FESTSANGER
- TIL ENHVER ANLEDNING!

POPULÆRE OG VELPRØVDE FESTSANGER TIL BRYLLUP, KONFIRMASJON, BURSDAG, DÅP, JUBILEUM, PARTY, JOBBSAMMENHENG og andre viktige anledninger!!

FIKS FERDIGE FESTSANGER
- TIL KJENTE OG KJÆRE MELODIER ALLE KJENNER!
For direkte fremføring, - eller lage raskt din egen personlige sang!
101 POPULÆRE FESTSANGER finner du på http://www.norbo.no/festsanger.htm