bryllupssang Velg i vårt store utvalg av ferdig lagede
FINE SANGER TIL DITT BRYLLUP OG BRYLLUPSFEST!

Årstiden har kommet da bryllup og høytid står for døren. Seremoniene og den feiringen som følger med en inngåelse av ekteskap. Bryllupet består vanligvis av ektevigsel og en etterfølgende bryllupsfest. Ordet kommer fra norrønt brúd(h)laup, som inneholder tanken om «hjemføring av bruden i raskt løp», en referanse til en gammel tradisjon i forbindelse med norsk bryllup.

Til den vellykkede bryllupsfest og bryllupsfeiring hører det alltid gode bryllups sanger og bryllupstaler. Skal du lage en spesiell sang eller et sanghefte i nærmeste fremtid?
Er du litt usikker på hvordan en god bryllupssang med tilhørende melodi skal lages?
Trenger du som de fleste andre litt ekstra hjelp til tekst og melodi?
Her kan du få straks hjelp til å lage din vellykkede fest sang allerede I DAG!

Et bryllup er blant livets store begivenheter, og i et storslagent og minneverdig bryllup er det viktig med en fin og staselig ramme av gode taler og festlige sanger. Under den høytidlige bryllupsmiddagen skal bryllups sanger og -taler skape god stemning, og være med på å skape «historie» og gode minner rundt selskapet. Bryllupssanger kan være av meget personlig karakter, eller de kan være mer generelle festsanger, alt etter situasjonen og tilhørligheten fra den som gir sangen. Felles for de alle er at de skal skape god stemning, munterhet, og/eller avsløre personligheter, på en respektfull måte.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE!

Kveldens Toastmaster sørger for at bryllupsmiddagen blir dandert med en fin miks av taler og festsanger. En godt laget sang til bryllupet er et flott alternativ for de mange som ikke ønsker å stå opp foran et kjent eller ukjent publikum og holde en tale, og de trykte bryllupssangene blir ofte tatt vare på av gjestene, og blir et godt minne for livet for brudeparet og familien.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE!

 

120 PERFEKTE TALER
- ferdig skrevet - FOR ENHVER HØYTIDLIG ANLEDNING! Finn en konfirmasjon tale, bryllupstale, velkomsttale, takketale, takk for maten tale, dåpstale, herrenes tale, damenes, til bruden, til brudgom, brudens og brudgommens, konfirmasjon, til damene, bryllup, m.m.
INNBYDELSE / INVITASJON
- Gratis eksempler
GRATIS VITSER TIL DITT BRYLLUP
- passende til talen eller som
hjelp til toastmasteren
FORBEREDELSER TIL BRYLLUP
- viktige forberedelser og planlegging før bryllupsdagen, gratis budsjett
TOASTMASTER-MANUALEN
- RÅD OG TIPS til festens TOASTMASTER

HVORDAN GJENNOMFØRE OPPGAVEN SOM FESTENS TOASTMASTER MED STIL OG SELVFØLGELIGHET?
KONFIRMASJONSSANGER
- mer enn 25 forskjellige ferdig lagede
RÅD OG TIPS til gode bryllupstaler
- hvordan skrive en god bryllupstale
KUNSTEN Å FLØRTE
- HVORDAN BLI EN FLØRTINGENS MESTER, - både til hverdag og fest!
De beste flørte- og sjekke-triksene, - SOM VIRKER HVER GANG!
101 PERFEKTE BREV
- ferdig skrevet - FOR ENHVER ANLEDNING!
INNBYDELSE / INVITASJON
- Gratis eksempler
GRATIS VITSER TIL DITT BRYLLUP
- passende til talen eller som
hjelp til toastmasteren

De vanligste sanger til bryllup er:

- Bryllupssang fra foreldrene – Ikke alle foreldre ønsker å holde en tale, og da kan det fungere fint med en festsang som formidler budskapet. Brudeparet skal gratuleres med den store dagen; det skal formidles historier og episoder fra barndom og oppvekst av morsom karakter; og den nye personen i deres liv skal hylles og ønskes velkommen inn i familien. Ønsker om et godt ekteskap og en fin fremtid sammen avslutter sangen.

- Bryllupssanger fra forlovere til bruden / fra forlover til brudgommen – Dette er ofte de morsomste innslagene i et bryllup; Forloveren har ofte fulgt bruden/brudgommen gjennom oppveksten, og her kan det bli mange morsomme avsløringer og overraskelser for både foreldre og gjester. Det er alltid mange artige historier å velge blant som forlover ønsker å formidle, og bryllupssangen blir ofte utvidet med mange vers av personlig karakter.

- Bryllupssang fra bruden til brudgommen – Brudgommen holder nesten alltid en tale, mens tilsvaret fra bruden ofte blir formidlet gjennom en sang. Det beste blir ofte en blanding av hvorfor bruden valgte nettopp denne personen, en skryt av brudgommens gode sider, og litt selvironi/fleip av begges gode og dårlige egenskaper. Avrunde bryllupssangen med forhåpninger om fremtiden og brudens kjærlighetserklæring, og gratulasjoner med ekteskapet .

- Bryllup sanger til brudeparet fra søsken og øvrige familie – Personlige sanger er her like vanlige som generelle bryllups sanger som hyller og gratulerer brudeparet. Sanger fra søsken med historier fra oppveksten kan ofte bli riktig morsomme for selskapet. Pass på at det ikke er noe som sårer den ene eller andre part.

Samlingen inneholder MER ENN 101 FERDIGE EKSEMPLER sangtekster du raskt kan ta i bruk TIL ALLE TENKBARE ANLEDNINGER, og som du enkelt gjør personlige. I tillegg til mer enn 40 forskjellige bryllup sanger finner du velkomstsanger, takk for maten sanger, konfirmasjonssanger, jubileumssanger, bursdagssanger, partysanger, m.m.

Klikk her for å bestille! Bestill her vår store samling med
101 POPULÆRE BRYLLUPS- OG FESTSANGER
til kun kr. 198,-


Samlingen leveres enten som PAPIRUTGAVE eller som PDF-filer for NEDLASTING direkte til din PC, Mobil eller nettbrett idag. Samlingen inneholder også GODE RÅD OM KORREKT SKIKK OG BRUK for store og små selskaper, enten du er vertskap eller gjest!

   SAMLINGEN INKLUDERER BL.A. FØLGENDE VARIANTER AV
   FERDIGE SANGER TIL BRYLLUPSFESTEN:

      - Bryllups sanger til brudgom:
      - fra bruden
      - fra foreldre
      - fra forlover
      - fra søsken
      - fra familie og venner

      - Bryllupssanger til bruden:
      - fra brudgommen
      - fra foreldre
      - fra forlover
      - fra søsken
      - fra familie og venner
      - fra venninne
      - fra svigerforeldre

      - Bryllup sanger til brudeparet:
      - fra foreldre
      - fra forlovere
      - fra familien
      - fra hele selskapet

      - Bryllups -sanger fra brudeparet:
      - til foreldre

NYHET! Ønsker du våre POPULÆRE BRYLLUPS SANGER
levert som PAPIRUTGAVE eller direkte til din PC for utskrift IDAG?
Klikk her for informasjon og bestilling!

Her får du hjelp til utforming og trykking av sanghefter, bordkort, menyer, takkekort etc.: Kortshop og her: Kortdesign Se også regler for borddekning og bretting av Servietter her: Firkløveren - Forberedelser og tips Bryllupsforberedelser og planlegging - veien fra frieri til bryllupsfest. Oversikt over aktuelle Bryllupslokaler - StarTour har samlet et knippe reiser og reisetips for din Bryllupsreise. Magellan Tours arrangerer bryllupsreiser til det sørlige Afrika, Mauritius og Seychellene.

Copyright (C) 2019 / 4